HomeΚΡΗΤΗΗ ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το κυλικείο του Αρχαιολογικού Μουσείου

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το κυλικείο του Αρχαιολογικού Μουσείου

«Οι επισκέπτες του δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε ένα μπουκαλάκι νερό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ζήτημα της μη λειτουργίας κυλικείου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, με αφορμή πρόσφατη γραπτή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη σύμφωνα με την οποία το πρόβλημα θα αποκατασταθεί στο τέλος του μήνα.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ τονίζει τα εξής:

«Με τους επισκέπτες του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου να έχουν αυξηθεί κατά 93% ήδη από την αρχή της τουριστικής περιόδου και ενώ διανύουμε τον πιο ζεστό μήνα του καλοκαιριού, οι επισκέπτες ακόμη δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε ένα μπουκαλάκι νερό, καθώς το κυλικείο του δεύτερου σε επισκεψιμότητα μουσείου της χώρας παραμένει ερμητικά κλειστό!

Ακόμα πιο εξοργιστικό και συνάμα θλιβερό, είναι το γεγονός πως βουλευτές της Κυβέρνησης αντιμετωπίζουν το σημαντικό αυτό ζήτημα ως πεδίο άντλησης μικροπολιτικών κερδών.

Έπρεπε να φτάσουμε στα μέσα του καλοκαιριού για να ξυπνήσει από την πολιτική χειμερία νάρκη ο Βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχελογιαννάκης για να μας πει ότι τα προβλήματα που εδώ κι έναν περίπου χρόνο αντιμετωπίζει το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, «θα» λυθούν «περί» τα τέλη Ιουλίου. Επιχειρώντας έτσι μάταια, με «θα» και αοριστίες να καλύψει την τραγική αδιαφορία και την έλλειψη  σχεδιασμού της Κυβέρνησης της οποίας είναι μέλος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση