HomeCity GuideΣυνεχίζεται το φεστιβάλ «Ηράκλειο Καλοκαίρι 2018»

Συνεχίζεται το φεστιβάλ «Ηράκλειο Καλοκαίρι 2018»

Δείτε τις αυριανές εκδηλώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στενά συνδεδεμένες με την παράδοση είναι οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο αυριανό πρόγραμμα του πολιτιστικού φεστιβάλ «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2018»

Πιο συγκεκριμένα:

Αύριο Τρίτη 17 Ιουλίου, στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» στις 21:30 ο όμιλος «ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΣ» παρουσιάζει μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική βραδιά.

Θα παρουσιαστούν γνωστοί αλλά και ξεχασμένοι χοροί της Κρήτης από τους μαθητές του Ομίλου τους οποίους θα πλαισιώσουν μουσικά  οι καλλιτέχνες της Κρητικής Μουσικής: Κώστας Κακουδάκης, Μιχάλης Πετσάκης, Γιώργος Μπιτζανάκης και Μανόλης Στεφανάκης.  Οι χορευτές του Ομίλου Παπαδόκωστα θα πατήσουν ξανά στα ζάλα της ψυχής και της παράδοσης.

Παρουσιάστρια της βραδιάς  η Αναστασία Μπιτζιλεου!

Είσοδος: ελεύθερη.

(Αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το                                    Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου).

Την ίδια ώρα, στο κηποθέατρο «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» το Θέατρο Σκιών Κρήτης των Άθω Δανέλλη και Γιάννη Παπαδόπουλου παρουσιάζει ένα σπάνιο έργο με Μικρασιατικό άρωμα που θα μείνει αξέχαστο.

«Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΑ ΣΜΥΡΝΙΩΤΟΠΟΥΛΑ»

Η ιστορία του ξακουστού ήρωα της Σμύρνης σε μια σπάνια παράσταση που παίζεται για πρώτη φορά μετά από εξήντα χρόνια.

Συνοδεύει η Ορχήστρα των Σκιών:

Μανώλης Κανακάκης: κανονάκι

Μιχάλης Κώτης: κιθάρα, ούτι

Μιχάλης Σπυριδάκης: βιολί

Πάνος Τρίκας: κρουστά

Είσοδος: 8€

Προπώληση, μειωμένα: 5€

Τέλος στο Ανοικτό Θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» επίσης στις 21:30 η Παγκρήτια Ένωση Χοροδιδασκάλων παρουσιάζει φιλανθρωπική μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα «Αντάμωμα με την παράδοση».

Με γνώμονα την ιστορία και τον πολιτισμό, το σωματείο συνεχίζει τη διάδοση και τη διάσωση της παράδοσης μας στο πέρασμα των χρόνων. Πενήντα χορευτές, μέλη της Ένωσης και γνωστά μουσικά σχήματα θα πλαισιώσουν την εκδήλωση.

ΜΟΥΣΙΚΗ: Γρηγόρης Παραγιουδάκης, Γιώργης Ξυλούρης (ΚΑΝΤΡΗΣ), Νίκος Τζουλιαδάκης, Νικόλας Καράτζης, Φώντας & Γιώργος Βεργάδης.

ΧΟΡΟΣ: ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΦΕΤΖΑΚΗ, ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΗ.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Π.Ε.Χ.

Είσοδος: Ελεύθερη

(Συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου των ιδρυμάτων του Α & Μ Καλοκαιρινού).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση