HomeHL-LifestyleΟι επίσημες φωτογραφίες από τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις

Οι επίσημες φωτογραφίες από τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις

Οι μικροί διάολοι και το φάουλ της Μέγκαν Μαρκλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις επίσημες φωτογραφίες από τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις, έδωσε στη δημοσιότητα το βρετανικό παλάτι.

Μια εβδομάδα μετά τη βάπτιση του νεότερου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας παρουσιάστηκαν οι φωτογραφίες της οικογένειας των Γουίνδσορ με τους Μίντλετον με τον μικρό Λούις στο επίκεντρο.

Οι φωτογραφίες είναι τέσσερις:

Στην πρώτη ποζάρουν μαζί τα μέλη και των δύο οικογενειών: πρίγκιπας Κάρολος, Καμίλα, Μάικλ Μίντλετον, Κάρολ Μίντλετον, Τζέιμς Μίντλετον, Πίπα Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι και για πρώτη φορά σε τέτοια περίσταση η Μέγκαν Μαρκλ. Φυσικά μπροστά μπροστά κάθονται οι Κέιμπριτζ με τον μικρό Λούις να κοιμάται στην αγκαλιά της μητέρας του.

baptish-loyi1

Στη δεύτερη φωτογραφία ποζάρουν οι Κέιμπριτζ με τους Γουίνδσορ. Μεγάλη απούσα φυσικά η βασίλισσα Ελισάβετ, της οποίας η μεγάλη ηλικία δεν της επέτρεψε να παραστεί στη βάπτιση του δισεγγονού της.

baptish-loyi2

Στην τρίτη φωτογραφία ποζάρουν οι Κέιμπριτζ μόνοι τους. Η Κέιτ κοιτάζει και λιώνει τον πρίγκιπα Λούις, την ώρα που οι δυο μικροί… διάολοι, πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ δίνουν ρέστα με το ύφος τους.

baptish-loyi3

Στην τέταρτη φωτογραφία ποζάρει μόνο η Κέιτ Μίντλετον με τον μικρό Λούις στην αγκαλιά, στην πρώτη του φωτογραφία από τη βάπτισή του που έχει ανοιχτά τα μάτια του.

baptish-loyi4

Η φωτογράφιση έγινε στο Clarence House, τη βασιλική κατοικία του Καρόλου.

Φυσικά, για μια ακόμη φορά την παράσταση έκλεψαν οι μικροί πρωταγωνιστές, Τζορτζ και Σάρλοτ με τις εκφράσεις και τις γκριμάτσες τους.

Εντύπωση προκάλεσε και ο τρόπος με τον οποίο… έλιωνε η Κέιτ Μίντλετον κοιτώντας το μικρότερο παιδί της.

Στη φωτογραφία που ποζάρουν οι δυο οικογένειες μαζί, υπήρχε ένα πρόσωπο που ξεχώρισε: Η Μέγκαν Μαρκλ. Σε μια βάπτιση που είχαν ντυθεί όλοι στα λευκά και στα γαλάζια, με τους άνδρες να φορούν όλοι σύσσωμοι γαλάζιες γραβάτες, σε ένα δωμάτιο του παλατιού, μάλιστα, που ήταν… φόρος τιμής στο γαλάζιο, η Μέγκαν Μαρκλ έβαλε το λαδί φόρεμά της και ξεχώρισε. Σαν τη μύγα μες στο γάλα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση