HomeΚΡΗΤΗΚέφι και χορός στο Μαρίνα Ηρακλείου

Κέφι και χορός στο Μαρίνα Ηρακλείου

Από τον Ροταριανό όμιλο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πολύ κέφι και χορό, ένας από τους παλαιότερους Ομίλους της Ελλάδας που από το 1964 έχει να επιδείξει πλούσια ανθρωπιστική προσφορά, πραγματοποίησε την ετήσια θερινή του εκδήλωση, ένα μεγάλο Summer Dinner Party, στο λιμάνι του Ηρακλείου, στο ανακαινισμένο Μαρίνα. Ροταριανές, Ροταριανοί και πολλοί φίλοι του Ρόταρυ διασκέδασαν μέχρι αργά απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα του κάστρου του Κούλε, αλλά και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του ενετικού λιμανιού.

Ο Πρόεδρος της Ροταριανής χρονιάς 2018 – 2019 Gian Andrea Garancini καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και δεσμεύτηκε ότι και η τρέχουσα ροταριανή χρονιά, θα είναι γεμάτη από δράσεις προσφοράς προς την τοπική κοινωνία.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου θα ήθελε και δημόσια να ευχαριστήσει τον DJ Lefteris Psomas για την ευγενική συμμετοχή του, όλο το προσωπικό του Μαρίνα για την εξαιρετική φιλοξενία, καθώς επίσης και τους δωροθέτες της εκδήλωσης: το ξενοδοχείο Fodele Beach Water Park & Holiday Resort, τους ξενώνες Θαλόρη, το κοσμηματοπωλείο Πλουμή – Παραγιουδάκης, το Chic Greek Gifts, τα ηλεκτρικά είδη Καρβελάς και τον ιστορικό ερευνητή – συγγραφέα Μάρκο Μαρινάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση