HomeHL-9Στο ΚΑΤ οι δύο νεαροί με τα σοβαρά εγκαύματα

Στο ΚΑΤ οι δύο νεαροί με τα σοβαρά εγκαύματα

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια από τα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίας περνάνε οι οικογένειες των δύο εφήβων που τα μεσάνυχτα της Πέμπτης υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι που έμεναν στην Παλαιόχωρα.

Οι δύο νέοι, 15 και 16 χρόνων, μεταφέρθηκαν χθες σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο ΚΑΤ της Αθήνας με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την περίθαλψή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η αεροδιακομιδή σημειώθηκε αργά το απόγευμα με τους δύο εφήβους να μεταφέρονται με C-130 από την Κρήτη στην Αθήνα.

Δείτε φωτογραφίες των δύο νέων όπως δημοσιεύτηκαν από το δελτίο ειδήσεων του star.gr

https://www.youtube.com/watch?v=Gn9EfiW5i3s

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάστασή τους

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους δύο εφήβους να βρίσκονται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Όπως έχει γίνει γνωστό τόσο ο 15χρονος όσο και ο 16χρονος φέρουν εγκαύματα στο 50% του σώματός τους γι’ αυτό άλλωστε ήταν απαραίτητη η μεταφορά τους σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Το χρονικό της φωτιάς

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης όταν οι δύο έφηβοι βρίσκονταν μόνοι τους σε εξοχικό σπίτι της οικογένειας στην Παλαιόχωρα.

Για άγνωστο ακόμα λόγο εκδηλώθηκε φωτιά στο σπίτι με τους κατοίκους της πολυκατοικίας να αντιλαμβάνονται το συμβάν και να σπεύδουν να βοηθήσουν.

Στο σημείο κλήθηκε και οι πυροσβεστική, άνδρες της οποίας – με την βοήθεια των γειτόνων – έβγαλαν έξω από το φλεγόμενο σπίτι τους δύο εφήβους.

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονταν στο σημείο που παρέλαβαν τους δύο νέους και τους μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση