HomeΕΛΛΑΔΑΣΥΡΙΖΑ: Υπονομεύει τη χώρα η δήλωση Γεωργιάδη για τους στρατιωτικούς

ΣΥΡΙΖΑ: Υπονομεύει τη χώρα η δήλωση Γεωργιάδη για τους στρατιωτικούς

Είχε πει πως αποτελούν «θύματα της διένεξης Τσίπρα – Ερντογάν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η σημερινή δήλωση του κ. Γεωργιάδη στον ρ/σ «Παραπολιτικά» ξεπερνά κάθε όριο αντιπολιτευτικής χυδαιότητας και υπονομεύει τη χώρα» αναφέρει σε δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τους 2 Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Τουρκίας «θύματα της διένεξης Τσίπρα-Ερντογάν», υιοθετώντας ξεκάθαρα μια λογική ίσων αποστάσεων που επί της ουσίας αθωώνει την τουρκική πλευρά» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αλήθεια, ο Α. Γεωργιάδης θεωρεί ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους 2 Έλληνες αξιωματικούς για να επιτεθεί στον Πρωθυπουργό; Θεωρεί ότι με το να δικαιολογεί την Τουρκία κάνει καλό στην παράταξή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή πολύ περισσότερο στη χώρα; Μήπως κάνει τα πάντα για να τον προσκαλέσει και αυτόν ο κ. Ερντογάν στην Τουρκία; Και, τελικά, τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να λυθεί αυτή η «διαπροσωπική», κατά τον ίδιο, «διένεξη»; Κύριε Μητσοτάκη όλα καλά στη Νέα Δημοκρατία με τα ελληνοτουρκικά; Θα σχολιάσετε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου σας;» διερωτάται το κυβερνών κόμμα.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση