HomeΕΛΛΑΔΑΤρίκαλα: Αυτός είναι ο 59χρονος που αποπλανούσε ανήλικα κοριτσάκια

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο 59χρονος που αποπλανούσε ανήλικα κοριτσάκια

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 59χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 59χρονου που συνελήφθη στις 8 Ιουλίου στα Τρίκαλα, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη για την κακουργηματική πράξη της αποπλάνησης παιδιών με παθούσες που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη της ηλικίας τους τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Κύργια Αθανάσιο του Χρήστου και της Μαρίας, γεν. 1959 στα Τρίκαλα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, κυρίως των ανηλίκων, αλλά και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης εκ μέρους του ομοειδών πράξεων.

Ο 59χρονος είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελίες γονέων τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών (ηλικίας 10-12 ετών), ότι παρέσερνε στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διέμενε τα παιδιά και με αφορμή το «παιχνίδι» με το σκυλάκι του τα θώπευε.

Ο ίδιος, ενώ αρχικά φέρεται να είχε ομολογήσει τις πράξεις τους, ενώπιον της εισαγγελέως -και αφού ζήτησε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί- κατέθεσε πως αρνείται κάθε κατηγορία.

aftodioikisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση