HomeΚΡΗΤΗO Επικεφαλής – Πρέσβης της Ταϊπέι στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

O Επικεφαλής – Πρέσβης της Ταϊπέι στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Επίσημη επίσκεψη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσημη επίσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Επικεφαλής-Πρέσβης της Ταϊοέι στην Αθήνα  κ. Sherman Kuo συνοδευόμενος από τον κ. Σπύρο Δανέλη, Βουλευτή Ηρακλείου «Το Ποτάμι».

Ο κ. Kuo συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλη Αλιφιεράκη, μέλη της Διοίκησης του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΤΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και στελέχη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ενημερώθηκε εκτενώς για τις δράσεις που υλοποιούνται από τους δυο φορείς.

Στη διάρκεια της συνάντησης  υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον για ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών που θα ενισχύσουν εκατέρωθεν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και θα βελτιώσουν το επίπεδο των συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Ταϊβάν.

Ο ξένος διπλωμάτης δήλωσε γνώστης της ποιότητας του ελληνικού ελαιόλαδου  και κάλεσε τους εξαγωγείς της Κρήτης να στραφούν στην αγορά της χώρας του, στην οποία  έχει ήδη εισχωρήσει το ιταλικό και ισπανικό ελαιόλαδο, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια συνεργασίας, καθώς οι κάτοικοι της Ταϊβάν μόλις τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούν στη διατροφή τους το ελαιόλαδο.

Ο κ. Αλιφιεράκης αναφέρθηκε στην προτεραιότητα που δίνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Κρητικών προϊόντων, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή η ασύγκριτη ποιότητά τους  και ο κ. Δανέλλης  δήλωσε  ότι η πρωτοβουλία για αυτή τη συνάντηση ανοίγει δρόμους για την οικοδόμηση επιχειρηματικών σχέσεων, επωφελών και για τις δύο πλευρές καθώς υπάρχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση