HomeΚΡΗΤΗΠολύκεντρο νεολαίας στην πλ. Πολύδροσου στο Γάζι

Πολύκεντρο νεολαίας στην πλ. Πολύδροσου στο Γάζι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμα σημαντική σύμβαση υπέγραψε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, για τη δημιουργία πολυχώρου νεολαίας στο Γάζι, στην πλατεία Πολύδροσου των εργατικών κατοικιών, προϋπολογισμού 173.000 ευρώ.

Στις εργασίες προβλέπεται η ριζική ανακαίνιση ενός δημοτικού κτιρίου και η μετατροπή του σε σημείο συνάντησης των νέων, το οποίο μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και internet cafe με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, μέσω δικτύου WiFi.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα σημαντικό έργο στις εργατικές κατοικίες Γαζίου, ξεκινάει να υλοποιείται και η νεολαία μιας ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένης περιοχής, αποκτά σύντομα έναν ακόμα χώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Θυμίζω ότι στις εργατικές κατοικίες έχουμε ήδη παραδώσει ένα μεγάλο ανοικτό παιδότοπο, έχουμε διανοίξει δρόμους, ενώ ολοκληρώνουμε τις επόμενες ημέρες τη πίστα skate board, το ποδηλατόδρομο και τον πεζόδρομο που θα ενώσουν την πλατεία με την λ. Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα. Πρόκειται για παρεμβάσεις απόλυτα στοχευμένες, οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων και αναβαθμίζουν μια μεγάλη περιοχή της πόλης μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποίησε».

Το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα 8 μηνών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση