HomeHL-SportsΣτο Εργοτέλη ο Δημήτρης Βουτσάς

Στο Εργοτέλη ο Δημήτρης Βουτσάς

Οι «κιτρινόμαυροι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 18χρονο στόπερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τον Εργοτέλη, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Βουτσά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την Τετάρτη  ότι ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο νεαρός άσος προέρχεται από την Κ20 του ΠΑΟΚ με την οποία είχε πέρσι μόλις μία συμμετοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Βουτσά.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς 20.05.2000 με ύψος 1,73) υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ20 του ΠΑΟΚ ενώ με τον «δικέφαλο» του Βορρά έχει αναδειχτεί πρωταθλητής με την Κ15, αλλά και την Κ17. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι κλήθηκε σε όλες τις προεπιλογές των Εθνικών ομάδων.

Ο Δημήτρης Βουτσάς αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

“Μετά από οκτώ χρόνια στον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι ο Εργοτέλης είναι η ιδανικότερη ομάδα για να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής αυτό άλλωστε το έχει δείξει και η ιστορία. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει από τον Εργοτέλη και έχουν φτάσει να παίζουν ποδόσφαιρο σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της οικογένειας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Η Football League είναι πρόκληση. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα δουλέψω σκληρά διότι θέλω να κερδίσω μια θέση στην 11άδα”».

Διαφήμιση
Διαφήμιση