HomeHL-LifestyleΒίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο του Τζόρτζ Κλούνεϊ

Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο του Τζόρτζ Κλούνεϊ

Επεσε με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα βίντεο- ντοκουμέντο από την στιγμή του τροχαίου που είχε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην Σαρδηνία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που το σκούτερ του ηθοποιού συγκρούεται με μία Mercedes με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στον αέρα για μερικά δευτερόλεπτα.

Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ να βρίσκει με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, το οποίο άλλωστε και αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το σημείο, καθώς το τζάμι του αυτοκινήτου έχει σπάσει σε μικρά κομμάτια.

Ευτυχώς ο διάσημος ηθοποιός δεν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι καθώς φορούσε κράνος, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο της περιοχής απ΄όπου και πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Τρίτης, ενώ σύμφωνα με το TMZ ο Τζορτζ Κλούνεϊ την γλίτωσε έχοντας μόνο μερικούς μώλωπες στο χέρι, το πόδι και την λεκάνη.

Πάντως στο πλευρό του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Αμάλ Αλαμουντίν, ενώ ο χολιγουντιανός ηθοποιός πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση