HomeHL-9Πανελλήνιες: Βγήκαν οι βαθμολογίες για τα ειδικά μαθήματα

Πανελλήνιες: Βγήκαν οι βαθμολογίες για τα ειδικά μαθήματα

Τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία για το μηχανολογικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίων των Πανελληνίων 2018 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Να θυμίσουμε ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Δευτέρα 16-7-2018. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση