HomeΚΟΣΜΟΣΒρετανός βουλευτής για την παραίτηση Τζόνσον: Στα τσακίδια

Βρετανός βουλευτής για την παραίτηση Τζόνσον: Στα τσακίδια

Σε κρίση η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την οργή του βουλευτή των Εργατικών Ντέιμιντ Λέιμι προκάλεσε η φωτογραφία με τον πρώην πλέον υπουργό Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον στο γραφείο του να υπογράφει την επιστολή παραίτησής του με αιχμή το Brexit.

Ο Τζόνσον ποζάρει κοιτάζοντας κατάματα τον φακό, ελαφρώς συνοφρυωμένος, ενώ κάθεται πίσω από το γραφείο του σε ένα δωμάτιο με ξύλινη επένδυση, στην επίσημη κατοικία του στο Λονδίνο. Κρατάει την επιστολή παραίτησής του σε μια από τις φωτογραφίες, ενώ σε μια άλλη την υπογράφει. Η φωτογραφία ελήφθη στην οικία του στο Carlton House Terrace από τον Άντριου Πάρσονς, φωτογράφο του πρακτορείου i-Images, και δημοσιεύτηκε σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας The Daily Telegraph. Αναφορικά με το πώς τραβήχτηκε η φωτογραφία του Τζόνσον, ο Πάρσονς απάντησε στο Reuters: «Συνεργάζομαι μαζί του και δεν θα ήθελα να σχολιάσω». Δεν είναι σαφές αν επιτράπηκε η παρουσία στη φωτογράφιση και σε άλλους φωτογράφους.

Είναι εξαιρετικά σπάνιο για έναν πρωτοκλασάτο υπουργό στη Βρετανία να φωτογραφίζεται με την επιστολή παραίτησής του και εύλογα η φωτογραφία του Τζόνσον προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε πολέμιους του Brexit, όπως εξηγεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Το γεγονός ότι @ ο Μπόρις Τζόνσον φρόντισε να φωτογραφηθεί υπογράφοντας την επιστολή παραίτησής του για τα πρωτοσέλιδα μάς δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για εκείνον» έγραψε στο Twitter ο Λέιμι. «Νάρκισσος, κενός ουσίας εγωμανής, νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και για την καριέρα του. Στα τσακίδια».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση