HomeΚΟΣΜΟΣΘαύμα: Επέζησε μωρό θαμμένο ζωντανό επί 9 ώρες στο δάσος!

Θαύμα: Επέζησε μωρό θαμμένο ζωντανό επί 9 ώρες στο δάσος!

Το αγοράκι γλίτωσε με μικροτραύματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν από θαύμα επέζησε ένα μωρό πέντε μηνών που ήταν θαμμένο για πάνω από εννιά ώρες κάτω από ένα σωρό από μπάζα και ξύλα σε δασώδη περιοχή της δυτικής Μοντάνα στις ΗΠΑ.

Παρά το κρύο και το γεγονός ότι τα ρουχαλάκια του ήταν μουσκεμένα το αγοράκι γλίτωσε με μικροτραύματα.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η αστυνομία της κομητείας Μισούλα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα για έναν άνδρα που απειλούσε επισκέπτες σε μια περιοχή του εθνικού δρυμού Λόλο. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και τον συνέλαβαν κι εκείνος του αποκάλυψε ότι υπήρχε ένα μωρό θαμμένο κάπου μέσα στο δάσος.

Χωρίς καθυστέρηση οι Αρχές έφτιαξαν μια ομάδα έρευνας, που χτένισε επί έξι ώρες τη γύρω δασώδη περιοχή, μέχρι που ένας αστυνομικός άκουσε κλάμα μωρού γύρω στις 02:30 το πρωί της Κυριακής. Βρήκε το μωρό ξαπλωμένο μπρούμυτα, κάτω από ένα σωρό μπάζων και ξύλων μ’ ένα μουσκεμένο κορμάκι κι ενώ το θερμόμετρο έδειχνε εκείνη την ώρα οκτώ βαθμούς Κελσίου. «Ευτυχώς είχε μόνον κάποιες εκδορές και μώλωπες, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι γενικά καλή», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

https://www.youtube.com/watch?v=PBZCQVQsvkY

Το βρέφος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο 32χρονος άνδρας, ονόματι Φράνσις Κρόουλι οδηγήθηκε στο κρατητήριο για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κι αναμένεται να του απαγγελθούν κι άλλες κατηγορίες, αλλά μέχρι στιγμής δεν αποσαφηνιστεί η σχέση του με το μωρό.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση