HomeHL-GreeceΑποχώρησε και ο τελευταίος των ΑΝΕΛ στην Πιερία

Αποχώρησε και ο τελευταίος των ΑΝΕΛ στην Πιερία

Ο Κώστας Φιλοκώστας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη μια αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Πιερία, ο Συντονιστής Πιερίας και αναπληρωτής Γραμματέας Εσωτερικών & Διοικητής Ανασυγκρότησης του κόμματος, Κώστας Φιλοκώστας, αποφάσισε να αποχωρίσει.

Να σημειωθεί ότι στην Πιερία παραιτήθηκαν όλα τα μέλη της συντονιστικής Επιτροπής και όλοι οι πολιτευτές του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τα εξής:

«Ως συντονιστης ΠΙΕΡΙΑΣ αυτα τα εξι χρονια απο την δημιουργια των ΑΝΕΛ θελω να ευχαριστησω ολα τα μελη της συντονιστικης, τους πολιτευτες του νομου που απο το 2012 συνυπηρξαμε μαζι σε αγωνες για τα πολιτικα μας “πιστευω”, περπατησαμε μαζι στον ιδιο δρομο, με γνωμονα και κριτηριο το καλο της χωρας. Μετα τις τελευταιες πολιτικες εξελιξεις και τις παραιτησεις ολων των μελων της συντονιστικης αλλα και των πολιτευτων, θεωρω οτι πρεπει να πραξω το αυτονοητο και να κλεισω τελευταιος την πορτα που ανοιξα πρωτος.

Οι αποφασεις στην πολιτικη ειναι συλλογικες και αρα υποχρεουμαι να τις σεβαστω. Ευχομαι καλη συνεχεια στα στελεχη των ΑΝΕΛ σε ολη την ελλαδα αλλα εγω απο σημερα παυω να συγκαταλεγομαι σε αυτους. Ο ιστορικος του μελλοντος θα μας κρινει ολους απο τα πεπραγμενα μας αν ειχαν δολο η οχι….».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση