HomeHL-SportsΠεριμένει τον κόσμο του στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση ο ΟΦΗ

Περιμένει τον κόσμο του στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση ο ΟΦΗ

Πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και θα δώσουν το παρών Νέιρα και Μεγιάδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ώρα των πρώτων αποκαλυπτηρίων. Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί στις 18.00 της Δευτέρας  την πρώτη ανοιχτή για το κοινό προπόνησή του και το πρωί απηύθυνε νέο κάλεσμα στον κόσμο του να δώσει το παρών.

Παλιοί και νέοι παίκτες, καθώς και το τεχνικό επιτελείο, περιμένουν θερμό χειροκρότημα, ώστε να πάρουν ώθηση εν όψει της νέας σεζόν που θα τους βρει στη Σούπερ Λίγκα.

Παρόντες θα είναι και οι Γιάννης Ποτουρίδης και Βαγγέλης Πλατέλλας που μετέβησαν στο Ηράκλειο, καθώς και οι Αργεντίνοι Νέιρα και Μεγιάδο, που το πρωί της Δευτέρας πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά: «Οι πόρτες του Γεντί Κουλέ, ανοίγουν για πρώτη φορά φέτος, προκειμένου να υποδεχθούν την ομάδα μας, στην πρώτη της, ανοιχτή συγκέντρωση για τους φιλάθλους μας (6μμ).

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τους φιλάθλους μας, να είναι παρόντες με ελεύθερη είσοδο για όλους, προκειμένου να χειροκροτήσουμε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας (παλιούς και νέους) και να τους δώσουμε ώθηση και δύναμη, για τη φετινή χρονιά στην Σούπερ Λίγκ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στην «πρώτη» της ομάδας μας, θα είναι ανοιχτές οι θύρες 4,5 και οι θύρες 8 και 9.

Στο Ηράκλειο, βρίσκονται ήδη και οι Γιαννης Ποτουρίδης και Βαγγέλης Πλατέλλας, ενώ από το Σάββατο βρίσκονται στο Ηράκλειο, οι Αρνεντίνοι Νέιρα και Μεγιάδο.

Οι δυο τελευταίοι τη Δευτέρα  πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα βρίσκονται και αυτοί στο Γεντί Κουλέ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση