HomeHL-LifestyleΟ Κριστιάνο Ρονάλντο ποστάρει από τη Μεσσηνία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποστάρει από τη Μεσσηνία

Με σέξι διάθεση στην Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνει στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο Costa Navarino ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, τον γιο του και την μικρή τους κόρη.

Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο από την Παρασκευή, γεμίζει τις μπαταρίες του την ώρα που αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Γιουβέντους για την απόκτηση του.

ronaldo1

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που πόσταρε  η σύντροφός του μέσω Instagram, πάντως, ο Ρονάλντο δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να τον απασχολεί ιδιαίτερα η μεταγραφή του. Απολαμβάνει το ελληνικό τοπίο και το ελληνικό φαγητό χωρίς να ανησυχεί για τίποτα.

Στη μια φωτογραφία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποζάρει σε μια βάρκα αγκαλιά με την σύντροφό του με την οποία μάλιστα μοιράζεται και ένα φρούτο, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία ποζάρει μαζί της και με τον 8χρονο γιο του, Κριστιάνο Ρονάλντο Junior.

Ο άσσος του ποδοσφαίρου απόλαυσε και το ηλιοβασίλεμα από το Costa Navarino τρώγοντας μαζί με την παρέα του, ενώ ο ίδιος φρόντισε να μιλήσει και στους φαν του στο Instagram, κάνοντας live μετάδοση από τη Μεσσηνία.

ronaldo2

Βέβαια τα βλέμματα στο live έκλεψε η μόλις ενός έτους κόρη του, η οποία όπως φαίνεται βρισκόταν στην αγκαλιά του διάσημου μπαμπά της.

ronaldo3

Να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος έφτασε στην χώρα μας λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ 2018 και είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται την Μεσσηνία, ενώ ο ίδιος είχε κάνει διακοπές παλαιότερα και στην Μύκονο, μαζί με την τότε διάσημη σύντροφό του Ιρίνα Σάικ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση