HomeHL-GreeceΗ Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ : Πως και από ποιον αποκαλύφθηκε on air η νέα της τηλεοπτική στέγη

Η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ : Πως και από ποιον αποκαλύφθηκε on air η νέα της τηλεοπτική στέγη

Η Τατιάνα Στεφανίδου έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα σε όλους κάνοντας απολαυστικό φινάλε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυλαία με χαμόγελα και αρκετή  συγκίνηση για την εκπομπή Τατιάνα Live στο Epsilon TV. Η Τατιάνα Στεφανίδου έπειτα από τρία χρόνια, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές που καθημερινά εμπιστεύτηκαν την εκπομπή της για την ενημέρωσή τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα σε όλους κάνοντας  απολαυστικό φινάλε.Το πλατό μάλιστα μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πάρτι. Η  δημοφιλής παρουσιάστρια,  δεν αποκάλυψε κάτι στους τηλεθεατές της για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Ο τρόπος με τον οποίο αποχαιρέτησε η Τατιάνα Στεφανίδου, τους τηλεθεατές της αλλά και η δύναμη ψυχής που έδειξε στην τελευταία της εκπομπή,  σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

 Μαζί με τον σχολιασμό της η παρουσιάστρια έδωσε και την επιβεβαίωση για τις φήμες που θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου να εντάσσεται τη νέα σεζόν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ:

«Ήταν πολύ δυναμικός ο τρόπος που αποχαιρέτησε. Η Τατιάνα αποχαιρέτησε και πάει αλλού… Κάνει να πούμε που πάει; Πάει στον ΣΚΑΙ.

Όχι με κάτι διαφορετικό. Με κοινωνικότατη εκπομπή. Και πολλή δυνατή εκπομπή. 12:00 με 14:00. Εκεί που είναι Οι Αταίριαστοι. Τώρα μη με βάζετε να λέω πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

eirinika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση