HomeΚΡΗΤΗΗ έρευνα έφερε 50 γρ. κάνναβη

Η έρευνα έφερε 50 γρ. κάνναβη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθησαν, χθες (21.05.2014) το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 18, 21, 23 και 24 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε μοτοσικλέτα.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου ο 23χρονος, ο οποίος οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, εγκαταλείποντας το όχημα, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και συνελήφθη, ενώ λίγο νωρίτερα, από τη σύλληψη του, είχε πετάξει στο έδαφος, μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα, μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι, η 18χρονη, ο 24χρονος και ο 21χρονος, επιχείρησαν να αποκρύψουν σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, από την οικία του 23χρονου, μία αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 50 γραμμάρια κάνναβη.

Ακολούθησε έρευνα, στις οικίες του 23χρονου και του 24χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και κροτίδες.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση