HomeHL-SportsΠήρε Γκανέζο αμυντικό ο Εργοτέλης

Πήρε Γκανέζο αμυντικό ο Εργοτέλης

Απέκτησε τον Γιακούμπου Ισαχάκου που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενίσχυση από… Γκάνα στα μετόπισθεν για τον Εργοτέλη. Οι Κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν την Παρασκευή  ότι απέκτησαν τον Γιακούμπου Ισαχάκου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 24χρονος βρισκόταν από την Πέμπτη  στο Ηράκλειο και την Παρασκευή βρέθηκε στα γραφεία για τις υπογραφές.

Παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στη Λιρς.

Αναλυτικά: «Ο Γκανέζος αμυντικός Yakubu Issahaku είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη.

Ο 24χρονος (17/6/1994) ποδοσφαιριστής έφτασε χθες στο Ηράκλειο και  σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας όπου παρουσία του τεχνικού διευθυντή Σταύρου Λαμπράκη και  του παράγοντα της ομάδος μας Μανόλη Σεβαστάκη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων.

Ο Yakubu Issahaku αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το 2014 πήρε μεταγραφή από την JMG Accra της Γκάνας στην Lierse με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (έως το Μάιο του 2018).

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Εργοτέλη. Πρόκειται για ένα σοβαρό και οργανωμένο σύλλογο, με στόχους και φιλοδοξίες.

Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε κάτι το φανταστικό”, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά τη  υπογραφή του συμβολαίου του ο Yakubu Issahaku».

Διαφήμιση
Διαφήμιση