HomeHL-SportsΟι πρωταθλητές του 2004 στην γιορτή του Γαλανόλευκου Φάρου

Οι πρωταθλητές του 2004 στην γιορτή του Γαλανόλευκου Φάρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την επέτειο για τα 14 χρόνια από την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία γιόρτασε το σωματείο φίλων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα Χανιά “Γαλανόλευκος Φάρος”, παρουσία των κορυφαίων διεθνών ποδοσφαιριστών Γιώργου Καραγκούνη, Βασίλη Τσιάρτα, πλήθος κόσμου και τοπικών παραγόντων.

Οι κορυφαίοι διεθνείς ποδοσφαιριστές μίλησαν για το θρίαμβο της Λισσαβόνα και το τι σημαίνει γι’αυτούς να τους τιμούν μετά από τόσα χρόνια, αλλά και το πώς τους στήριξαν τα Χανιά τότε και τώρα.

Ο Βασίλης Τσιάρτας στο βήμα απευθύνθηκε ευθέως στον Δήμαρχο Χανίων και του ζήτησε να βρεθεί επιτέλους χώρος που να φιλοξενήσει το Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος που ο Γαλανόλευκος Φάρος παλεύει εδώ και καιρό να στεγάσει.

Τους διεθνείς μας βράβευσαν διάφοροι τοπικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου και της αυτοδιοίκησης ενώ τιμητικές πλακέτες δόθηκαν και σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όπως ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, αλλά και η κόρη του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια.

Η σπουδαία εκδήλωση είναι σημαδιακή, αφού συμπληρώνονται 14 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας και τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2004.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρωταθλητές Ευρώπης Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Τσιάρτας, Ζήσης Βρύζας και Φάνης Κατεργιαννάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση