HomeΚΡΗΤΗΗ Μ. Διακάκη για την 73η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης

Η Μ. Διακάκη για την 73η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βουλευτής Ηρακλείου Μαρία Διακάκη με αφορμή την 73η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Γιορτάζουμε αυτές τις μέρες την 73η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης η οποία προκάλεσε και προκαλεί τον παγκόσμιο θαυμασμό για τον τρόπο με τον οποίο ο Κρητικός λαός υπερασπίστηκε με ηρωισμό, παλικαριά και αυτοθυσία τον τόπο του απέναντι στους ναζιστές κατακτητές.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επίκαιρο το μήνυμα που έστειλαν τότε οι συμπατριώτες μας για ειρήνη, ελευθερία, δημοκρατία, αντίσταση, αλληλεγγύη  με την έκταση που έχει πάρει το νεοναζιστικό φαινόμενο στη χώρα μας.  Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επίκαιρο το μήνυμα προκειμένου με αντίστοιχους αγώνες να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση και να αφήσουμε πίσω μας την πολιτική που μας οδήγησε  σε βαθιά οικονομική και ανθρωπιστική κρίση.

Είμαστε ευγνώμονες και αποτίνουμε  φόρο τιμής σε όσους θυσιάστηκαν χωρίς να λησμονούμε τα μαρτυρικά χωριά της Κρήτης  και συνεχίζοντας τον αγώνα για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Παράλληλα, συνεχίζουμε τον αγώνα με  στόχο να καταδικάσουμε την ερχόμενη Κυριακή με την ψήφο μας όσους ευθύνονται για τη σημερινή μας κατάσταση.  Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμηθεί η Μάχη της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση