HomeΚΟΣΜΟΣΤουρκία: Κατηγόρησε τον πατέρα της ότι την κακοποίησε επειδή δεν της έδινε την πιστωτική του

Τουρκία: Κατηγόρησε τον πατέρα της ότι την κακοποίησε επειδή δεν της έδινε την πιστωτική του

Του είχε θυμώσει όπως παραδέχτηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στην Τουρκία ανάμεσα σε κόρη και πατέρα.

Συγκεκριμένα η κόρη κατηγόρησε τον πατέρα πως την κακοποίησε σεξουαλικά. Όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, οι κατηγορίες ήταν αβάσιμες, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια.

Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε αυτό; Όπως είπε η ίδια του είχε θυμώσει επειδή δεν της είχε δώσει την πιστωτική του κάρτα!

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε, είχε ισχυριστεί πως ο πατέρας της, ο οποίος πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, προέβη σε σεξουαλική επίθεση σε βάρος της.

Ο πατέρας τέθηκε υπό κράτηση και στο δικαστήριο υποστήριξε πως «έκανα εγχείρηση στην καρδιά πέρυσι. Ενώ ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο, η κόρη μου μου ζήτησε την πιστωτική μου κάρτα και αρνήθηκα. Για αυτό με κατηγόρησε με αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς».

Ωστόσο και η ίδια σε κατάθεσή της αργότερα, επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο πατέρας της. «Ήμουν θυμωμένη που δεν μου είχε δώσει την πιστωτική του κάρτα, οπότε πήγα στην αστυνομία» είπε, ζητώντας από το δικαστήριο να αποσυρθούν οι κατηγορίες. Μάλιστα οι δύο τους έφυγαν μαζί από το δικαστήριο.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση