HomeΕΛΛΑΔΑΚουτσούμπας: Τερατώδη τα πλεονάσματα – Ψέμα ότι η εποπτεία τελείωσε

Κουτσούμπας: Τερατώδη τα πλεονάσματα – Ψέμα ότι η εποπτεία τελείωσε

Τρεις γενιές Ελλήνων φορτώνονται τον δανεισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ψέμα χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας την ρητορική της κυβέρνηση περί ολοκλήρωσης της εποπτείας.

«Σίγουρα πριν τις εκλογές θα ετοιμάσετε και μια πανηγυρική έξοδο στις αγορές» είπε ο κ. Κουτσούμπας, μιλώντας κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι με τη φαρσοκωμωδία της γραβάτας, ήρθατε να μας πείτε πως λύσατε το πρόβλημα το χρέους. «Αλήθεια, τι άλλαξε», αναρωτήθηκε και απάντησε ότι το ύψος του χρέους που θα κληθούν να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, παρέμεινε ίδιο.

«Στην ουσία, κρύψατε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, μεταθέτοντάς για μια επόμενη περίοδο, που θα είστε πολιτική ανάμνηση», προσέθεσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, εξηγώντας ότι το μόνο που κέρδισε η κυβέρνηση είναι να μην αποπληρωθούν τώρα οι υποχρεώσεις αλλά στο μέλλον.

Ωστόσο, προσέθεσε, ότι τα πλεονάσματα είναι τερατώδη και συνεπώς τουλάχιστον τρεις γενιές Ελλήνων θα φορτωθούν την αποπληρωμή των δανείων. Παράλληλα, εκτίμησε ότι οι λεκτικοί διαξιφισμοί ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα δεν μπορούν να κρύψουν αυτό που έρχεται.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση