HomeHL-LifestyleΟ Μάθιου Μακόναχι στην Αντίπαρο

Ο Μάθιου Μακόναχι στην Αντίπαρο

Ξυπόλητος και με μπαντάνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tour στα ελληνικά νησιά κάνει ο Μάθιου Μακόναχι μαζί με την οικογένειά του, καθώς μετά από την Μύκονο όπου τον είχε συλλάβει ο φωτογραφικός φακός να κάνει βόλτα στα στενά του νησιού, τώρα δύο νέα βίντεο από την Αντίπαρο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα ο Μάθιου Μακόναχι δεν είναι ο μοναδικός σταρ του Χόλιγουντ στην Αντίπαρο, καθώς μαζί τους είναι και ο Γούντι Χάλερσον.

Οι δύο ηθοποιοί που συνεργάστηκαν μαζί για την βραβευμένη σειρά True Detective απολαμβάνουν τώρα μερικές στιγμές χαλάρωσης στο νησί των ανέμων, ενώ οι δυο τους φαίνεται να είναι σε «κλίμα» μουντιάλ καθώς εθεάθησαν στο νησί να… παίζουν μπάλα.

O Οσκαρικός ηθοποιός φόρεσε μία φανέλα της Βραζιλίας και έπαιξε μπάλα σε μία αυλή μαζί με τα παιδιά του και τον Γούντι Χάλερσον, ενώ μάλιστα επέλεξε να φορέσει και μία μπαντάνα στο κεφάλι για να κάνει την διαφορά.

Μάλιστα ο ίδιος πέρα από καλός ηθοποιός, έδειξε πως έχει ταλέντο και στο ποδόσφαιρο, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Μακόναχι όχι μόνο έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο, αλλά μάλιστα σούταρε και έβαλε γκολ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση