HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη

Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη

Στο Κολωνάκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον 54χρονο που αναζητούσε τα τελευταία δύο χρόνια ως τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη, μέσω γνωστού εστιατορίου που διατηρούσε, ως συνιδιοκτήτης, στο Κολωνάκι, συνέλαβε η Αστυνομία.

Στην ίδια περιοχή τον εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τον συνέλαβαν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 54χρονος είχε κατηγορηθεί το 2016 ως μέλος δύο εγκληματικών οργανώσεων που εισήγαγαν από την Αλβανία μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνης, κατεργασμένου και ακατέργαστου χασίς και ecstasy/M.D.M.A.) και τις διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Τότε, κατά την εξάρθρωσή τους στις 9 Φεβρουαρίου 2016, είχαν συλληφθεί εννέα άτομα, πέντε Αλβανοί ηλικίας (σήμερα) 25-32 ετών, και τέσσερις Έλληνες, 22-36 ετών, ενώ διέφευγαν ο 54χρονος και 32χρονος.

Παράλληλα, είχαν κατασχεθεί 20,9 κιλά ακατέργαστου χασίς, 461 γραμμάρια κατεργασμένου, 152 γραμμάρια κοκαΐνης και 10 δενδρύλλια χασίς.

Μαζί με τον 54χρονο συνελήφθη και μία 28χρονη από το Καζακστάν, για κατοχή από κοινού μικροποσότητας ακατέργαστου χασίς.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν για τα αυτόφωρα αδικήματα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ήδη, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης, ο 54χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση