HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά για Καμμένο: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται

Γεννηματά για Καμμένο: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται

Τί δήλωσε με ανάρτησή της στα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά το ερώτημα «αν υπάρχει κυβέρνηση« η Φώφη Γεννηματά έκανε σήμερα ένα ακόμη βήμα. Σχολιάζοντας τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τη συμφωνία των Πρεσπών και το αν δημιουργεί αποτελέσματα τόνισε:

« Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά . Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία». «Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για την χώρα» προσέθεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Η ανάρτηση της κυρίας Γεννηματά:

«Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει Κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά . Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για την χώρα».

Το θέμα δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις Μαυραγάνη, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τις σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης:

«Ακούσαμε τον κ. Μαυραγάνη να κάνει λόγο για μία ανίσχυρη υπογραφή του κ. Τσίπρα. Ο άνθρωπος που είναι Υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λέει ότι είναι ανίσχυρη η υπογραφή του κ. Τσίπρα, που είναι Πρωθυπουργός.

Έχουμε, λοιπόν, έναν ανίσχυρο Πρωθυπουργό που είναι δέσμιος κι όμηρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του Πρόεδρού τους, και των στελεχών του».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση