HomeHL-9“Ξάφριζε” ανενόχλητος τους συνεπιβάτες του στο πλοίο της γραμμής

“Ξάφριζε” ανενόχλητος τους συνεπιβάτες του στο πλοίο της γραμμής

Στο Λιμεναρχείο βρίσκονται τα κλεμμένα αντικείμενα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπήκε στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Σούδα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και αμέσως έπιασε δουλειά … ξαφρίζοντας τους συνεπιβάτες του από διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα. Μάλιστα, φαίνεται πως ο αλλοδαπός ήταν … ασυγκράτητος, ωστόσο, δεν πρόλαβε να χαρεί τη συγκομιδή κλοπιμαίων, καθώς στις 7:00 το πρωί της Τρίτης, με τον κατάπλου του “Βενιζέλος” στο λιμάνι της Σούδας τον περίμεναν οι άνδρες του Λιμενικού οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση κλοπών, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του συγκεντρώθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων. Κάποια από αυτά επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ωστόσο ένας αριθμός τους παραμένει στα αζήτητα.

Σε σχετική ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Χανίων επισημαίνεται ότι οι επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου που έπεσαν θύματα του αλλοδαπού άνδρα μπορούν να παραλαμβάνουν τα αντικείμενα που τους ανήκουν από το Γραφείο Ασφαλείας αφού προηγουμένως τα αναγνωρίσουν.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, επισημαίνεται πως θα ήταν καλό να προσέρχονται με τα νόμιμα παραστατικά κατοχής των κλεμμένων αντικειμένων, όπου αυτό είναι δυνατό.

Δείτε την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση