HomeΚΡΗΤΗΧειροπέδες σε 6 άτομα για ζωοκλοπή

Χειροπέδες σε 6 άτομα για ζωοκλοπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έξι άτομα, 3 στο Ηράκλειο και 3 στο Λασίθι συνελήφθησαν χθες για ζωοκλοπή.

Συγκεκριμένα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσαράς και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηρακλείου, δύο ημεδαποί  για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής (Αστυνομική Διάταξη).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Επιπλέον, συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς σε αγροτική περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Στο Λασίθι ένας 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής (Αστυνομική Διάταξη).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

Και στην Ιεράπετρα χθες το πρωί συνελήφθησαν 2 άτομα 31 και 65 ετών αντίστοιχα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής (Αστυνομική Διάταξη).

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου και του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, συνελήφθη ο 31χρονος, ενώ από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Κ.Α.Ε.) Σητείας, συνελήφθη ο 65χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση