HomeHL-9Περιβαλλοντική ενημέρωση από τον ΕΣΔΑΚ στο Αρκαλοχώρι

Περιβαλλοντική ενημέρωση από τον ΕΣΔΑΚ στο Αρκαλοχώρι

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτή της Γης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια ακόμα δράση ενημέρωσης στο Αρκαλοχώρι, στο πλαίσιο των 3ήμερων εκδηλώσεων «Γιορτή της Γης», ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ. με τη συνεργασία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, συνέχισε την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την αποφυγή της χρήσης πλαστικής σακούλας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην λαϊκή αγορά του Αρκαλοχωρίου και σε αυτή συμμετείχε ο Δήμαρχος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Δ.Σ. του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης με μέλη της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου Στέφανος Ψυλλάκης με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου, καθώς και ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης.

Τα μέλη του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου μοίρασαν τις καλαίσθητες και εύχρηστες τσάντες πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στους πολίτες, οι οποίο και τις δέχτηκαν με ευχαρίστηση, ενώ παράλληλα ενημέρωναν για τις καταστροφικές συνέπειες που έχει το πλαστικό στο περιβάλλον και τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλονται για την μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, μέσα από συνεργασίες του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., των Δήμων – μελών του Συνδέσμου και των τοπικών φορέων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση