HomeHL-9Ρωσικός τουρ οπερέιτορ ακύρωσε ταξιδιωτικά πακέτα για το Ηράκλειο!

Ρωσικός τουρ οπερέιτορ ακύρωσε ταξιδιωτικά πακέτα για το Ηράκλειο!

«Λόγω χαμηλής οικονομικής απόδοσης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ρωσικός ταξιδιωτικός πράκτορας Natalie Tours ενημέρωσε σχετικά με την ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων, που δημιουργήθηκαν με βάση τις πτήσεις τσάρτερ στους προορισμούς: Βαρκελώνη, Ρίμινι, Κατάνια, Νάπολη, Αττάλεια και Ηράκλειο.

Η ενημέρωση έφτασε στους εμπόρους λιανικών πωλήσεων το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου. «Λόγω  χαμηλής οικονομικής απόδοσης των προγραμμάτων τσάρτερ στους προορισμούς: Βαρκελώνη, Ρίμινι, Κατάνια, Νάπολη, Αττάλεια, Ηράκλειο, αποφασίστηκε μείωση του αριθμού των πτήσεων από τις 30 Ιουνίου 2018.

Τα προγράμματα, όσον αφορά τις τακτικές μεταφορές, πραγματοποιούνται χωρίς αλλαγές», όπως ανέφερε η ταξιδιωτική εταιρεία. Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη διευθύντρια πωλήσεων της τουριστικής εταιρείας Hit-Travel, Ekaterina Shalashova. Σύμφωνα με αυτήν, τα χρήματα που έχουν ήδη καταβληθεί για περιηγήσεις, η Natalie Tours υπόσχεται να τα επιστρέψει στο 100%. «Ωστόσο το πότε παραμένει ένα μυστήριο», πρόσθεσε.

Αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της εταιρείας. Μια ημέρα πριν, αναφορικά με τις προσφυγές που έλαβε, ο Σύνδεσμος Τουριστικής Βοήθειας οργάνωσε συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση της Natalie Tours. Στο πλαίσιο αυτής, ο διευθυντής του συνδέσμου, Alexander Osaulenko, συζήτησε με τον πρόεδρο της Natalie Tours, Vladimir Vorobyov, τα θέματα της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και των λειτουργικών δραστηριοτήτων του ομίλου εταιρειών. Εκείνος διαβεβαίωσε ότι η Natalie Tours είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τις ταξιδιωτικές εταιρείες και τους πελάτες της και να εγγυηθεί, ότι όλες οι υπηρεσίες, που αγοράζονται από τους πελάτες, θα παρέχονται εγκαίρως και πλήρως.

Ύστερα από τη σημερινή επιστολή της εταιρείας, δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Tourist Assistance ένα μήνυμα, ότι οι εκπρόσωποι του ταξιδιωτικού πράκτορα επιβεβαιώνουν την εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων.

money-tourism.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση