HomeΚΡΗΤΗΣυσκέψεις για δύο σημαντικά έργα της Κρήτης

Συσκέψεις για δύο σημαντικά έργα της Κρήτης

Στο Υπουργείο Υποδομών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης συμμετείχε σε δύο συσκέψεις με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σπίρτζη, τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Γ. Δέδε και τον βουλευτή Ηρακλείου κ. Βαρδάκη, σχετικά με την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου της Μεσσαράς και το έργο της εκτροπής του Πλατύ Ποταμού.

Στη σύσκεψη σχετικά με την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου της Μεσσαράς, συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Αρμουτάκης και εκ μέρους του ΟΑΚ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Καζάσης και ο κ. Αγαπάκης. Κατά τη σύσκεψη, τέθηκαν αυστηρά χρονοδιαγράμματα όσον αφορά την υλοποίηση του οδικού δικτύου και προταθήκαν λύσεις για τα προβλήματα τα οποία είχαν τεθεί στον Υπουργό κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Κρήτη.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη σχετικά με το έργο της εκτροπής του Πλατύ Ποταμού, την οποία είχε ζητήσει ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Αρμουτάκης, ο Πρόεδρος ΤΟΕΒ β’ ζώνης Πόμπιας κ. Φουσανάκης, ο Πρόεδρος ΤΟΕΒ α’ ζώνης Τυμπακίου κ. Τσιμπραγάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φανερωμένης και μέλος της επιτροπής Φράγματος κ. Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Γαλήνης και πρόεδρος ΤΟΕΒ Αγίας Γαλήνης κ. Φουντεδάκης, εκ μέρους του ΟΑΚ ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Καζάσης και ο κ. Αγαπάκης, και ο διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσσαράς κ.Ρολάκης.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν το χρονοδιάγραμμα και οι προτεραιότητες για το έργο. Παράλληλα, αποφασίστηκε κοινή συνάντηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ώστε να προχωρήσει η μεταφορά  των μελετών από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στο Υπ. Μεταφορών και Υποδομών και η ολοκλήρωση της ωρίμανσής τους, και ορίστηκε να υπάρξει εκ νέου συνάντηση κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στην Κρήτη στις 12 Ιουλίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση