HomeΕΛΛΑΔΑΛαμία: Δύο νέοι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο

Λαμία: Δύο νέοι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο

Το απόγευμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο με τον τραυματισμό δύο νέων ανθρώπων, είχαμε στις 17:45’ λίγο μετά τον νέο κόμβο Ξηριώτισσας και με κατεύθυνση προς Νέα Μαγνησία.

Δύο πολυμορφικά αυτοκίνητα μάρκας Nissan, εμπλέκονται σε τροχαίο με μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι, οι επιβάτες του οποίου τραυματιστήκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας εισήχθησαν στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ασημί Nissan βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, θέλοντας να αποφύγει κάποιο σκυλί κατά δήλωση του οδηγού του, την ώρα που πλάι του βρισκόταν το μηχανάκι.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν πάνω στο SUV μαζί με το μηχανάκι και εκτοξεύθηκαν πάνω στο έτερο Nissan (το X-Trail) που είχε κατεύθυνση προς Στυλίδα και είχε σχεδόν σταματήσει βλέποντας μπροστά τη σύγκρουση.

Στο δεύτερο ΙΧΕ μάλιστα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα που ευτυχώς δεν χτύπησαν. Το μηχανάκι βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από τη σύγκρουση.

Για αρκετή ώρα η Τροχαία Λαμίας που έσπευσε στο σημείο με μεγάλη δύναμη και το διοικητή της Ανδρέα Κυρίτση, έκλεισε την οδό και η κυκλοφορία προς Στυλίδα διεξαγόταν από Ροδίτσα.

Lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση