HomeΕΛΛΑΔΑΔημήτρης Καμμένος: Δεν θα παραιτηθώ από αντιπρόεδρος της Βουλής

Δημήτρης Καμμένος: Δεν θα παραιτηθώ από αντιπρόεδρος της Βουλής

Δεν θα τους κάνω τη χάρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δε θα τους κάνω τη χάρη να παραιτηθώ από αντιπρόεδρος της Βουλής», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

Όπως εξήγησε, μετά τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ εξέφρασε την πρόθεση να παραιτηθεί. Ωστόσο άλλαξε γνώμη επειδή θέλησαν να τον πετάξουν έξω από το γραφείο του, χωρίς να του δώσουν ούτε καν χρόνο να μαζέψει τα πράγματα του.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι αναμένει να δει τι θα γράψουν στην πρόταση μομφής. Εξήγησε ότι για να αναπεμφθεί από αντιπρόεδρος πρέπει η πρόταση μομφής να έχει 50 υπογραφές και να αναφέρει ότι άσκησε πλημμελώς τα καθήκοντά του, κάτι για το όποιο δε συντρέχει λόγος εφόσον και ο ίδιος ο κ. Βούτσης, όπως είπε, δήλωσε ότι ήταν εξαιρετικός αντιπρόεδρος.

Όπως είπε, περιμένει να δει τι εφεύρημα θα γράψουν και σε περίπτωση που αναφερθεί κάτι ψευδές, το λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη.

Αναφερόμενος τέλος στη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα για ένα εθνικό ζήτημα, λέγοντας ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να λες ψέματα για την οικονομία.

«Στα εθνικά δεν χωρούν ψέματα γιατί δεν διορθώνονται» δήλωσε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση