Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης εξαιτίας του νέου εγκλήματος που διαδραματίστηκε με θύμα έναν κτηνοτρόφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 περίπου το μεσημέρι όταν ο 63χρονο κτηνοτρόφος κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Άνω Μέρος Αμαρίου Ρεθύμνου ενώ συνοδηγός ήταν ένας 23χρονος από την Αλβανία.

Ο 24χρονος δράστης – υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται – μόλις είδε τον κτηνοτρόφο έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 63χρονος να βρει τραγικό θάνατο καθώς έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι ενώ ο 23χρονο συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

«Ο 63χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς έφερε μία σφαίρα στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης και συνέχισε: «Ο 23χρονος δέχθηκε σφαίρα στα πλευρά. Είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν κινδυνεύει η υγεία του. Ωστόσο πρέπει άμεσα να μπει στο χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί η σφαίρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδέχεται ο 23χρονος να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για την χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση αλλά και ιατροδικαστής.

Φόβοι για… βεντέτα

Ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί πλήρως οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 24χρονου, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είχαν διαφορές κατά το παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, πριν εννέα χρόνια ο κτηνοτρόφος είχε σκοτώσει τον παππού του δράστη σε ένα «θερμό» επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πως αυτό το μίσος που υπήρχε στον 24χρονο για την απώλεια του παππού του να ήταν και ο λόγος που πυροβόλησε και σκότωσε τον κτηνοτρόφο.

Μάλιστα, στην περιοχή του Αμαρίου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη υπό τον φόβο των επεισοδίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση