HomeHL-9Συννεφιά στην Κρήτη περιμένουν οι μετεωρολόγοι

Συννεφιά στην Κρήτη περιμένουν οι μετεωρολόγοι

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε νομό στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συννεφιά, που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα είναι πυκνότερη περιμένου σήμερα στην Κρήτη οι μετεωρολόγοι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το ενδεχόμενο εκδήλωσης βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου.

kairos-savvatou

Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού για κάθε νομό της Κρήτης από το meteocrete.gr έχει ως εξής:

Νομός Ηρακλείου

Τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός, Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΝΔ έως ΒΔ, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Χανίων

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός, Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΝΔ έως Δ, εντάσεως από 4 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Ρεθύμνου

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός, Oι άνεμοι θα πνέουν Δ έως ΒΔ, εντάσεως από 2 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Χανίων

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προβλέπεται καλός καιρός, Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 1 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει σε όλη τη χώρα

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού Ελλάδας από το meteo.gr:

Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στο Βόρειο Αιγαίο, και τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη έως τις πρωινές ώρες, που στη συνέχεια θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, τόσο ως το πρωί, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα νότια από 20 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 27, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 29, και στην Κρήτη από 18 έως 29.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση