HomeΕΛΛΑΔΑΛεβέντης για προσφυγικό: «Ο Τσίπρας ξεβρακώθηκε»

Λεβέντης για προσφυγικό: «Ο Τσίπρας ξεβρακώθηκε»

Στόχος της Ένωσης Κεντρώων στις εκλογές είναι «να περάσει το ΠΑΣΟΚ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως «ξεβράκωμα» του Αλέξη Τσίπρα ερμήνευσε ο Βασίλης Λεβέντης τη συμφωνία που κατέληξαν οι «28» της ΕΕ τα ξημερώματα, μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση στις Βρυξέλλες.

«Θα δίνουμε και θα παίρνουμε αλλά στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό. Το αντάλλαγμα του Τσίπρα είναι ότι ξεβρακώθηκε. Τα έδωσε όλα. Στο Eurogroup, δηλαδή, τι πήρε; Αυτό που μας έδιναν επτά χρόνια και ο ίδιος το χαρακτήριζε θηλιά», είπε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, όπου εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης και για τη συμφωνία για το Σκοπιανό.

«Ο Τσίπρας προχώρησε σε μειοδοτική συμφωνία για το Σκοπιανό. Θα λογοδοτήσουν Κοτζιάς – Τσίπρας στη Δικαιοσύνη για τη συμφωνία. Το 90% του λαού αντιδρά», υπογράμμισε.

Εκτίμησε ότι «ίσως φύγουν από την κυβέρνηση και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούν να πάνε στα χωριά τους».

«Η ελπίδα του Σκουρλέτη είναι οι αποστάτες», πρόσθεσε, τονίζοντας «όποιος έρθει, θα είναι τσογλάνι».

Αναφερόμενος στη συμφωνία για το Μακεδονικό, είπε: «Στους Αμερικανούς όποιος πάει κόντρα, πέφτει την άλλη μέρα. Και ο Μητσοτάκης είπε: ‘Αν το ψηφίσει η Βουλή, τι να κάνω’;».

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι οι εκλογές «κρέμονται από μια κλωστή» και χαρακτήρισε «βρωμιά» τις δημοσκοπήσεις: «Δηλαδή ο Τσίπρας πέρασε από την ιστορία του Σκοπιανού αναίμακτα; Πάρτε και τα σώβρακα του λαού τότε».

Στόχος της Ένωσης Κεντρώων στις εκλογές είναι «να περάσει το ΠΑΣΟΚ», αλλιώς όπως είπε «θα έχω πρόβλημα».

«Φεύγει την Κυριακή ο Θεοδωράκης, άρα διαλύονται», σχολίασε για το Κίνημα Αλλαγής, υπογραμμίζοντας: «Καλή κοπέλα η Γεννηματά, αλλά… Τα συντρίμμια του παρελθόντος είναι το ΠΑΣΟΚ».

newpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση