HomeHL-CultureΕντυπωσιάζει η έκθεση… μέσα στην έκθεση

Εντυπωσιάζει η έκθεση… μέσα στην έκθεση

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης έργων του Κωστή Δολαψή – Κρασανάκη και του Νίκου Λυγερού, μια έκθεση μέσα στην έκθεση των έργων του Μπότη Θαλασσινού, στη ομώνυμη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου, στην Τύλισο.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, εκ μέρους του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου Νίκος Φακουρέλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας την Πινακοθήκης Κώστας Τριγώνης, πολλά στελέχη της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου και πλήθος κόσμου. Ο Κωστής Δολαψής – Κρασανάκης και ο Νίκος Λυγερός ξενάγησαν το κοινό και μίλησαν για τα έργα τους, εξιστορώντας πολλές από τις στιγμές δημιουργίας τους, τα συναισθήματα που τους δημιουργήθηκαν ενώ ανέπτυξαν και έναν όμορφο διάλογο με τους παρευρισκομένους.

Στην πρωτότυπη αυτή έκθεση, η οποία θα διαρκέσει για ένα μήνα περίπου, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει 19 έργα του Νίκου Λυγερού με τίτλο «Ανθρώπινα Κάρβουνα» και 19 έργα του Κωστή Δολαψή – Κρασανάκη με τίτλο «Συμβολισμός».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο, είναι:

  • Σάββατο: 09:00 – 14:00
  • Κυριακή: 09:00 – 14:00
  • Δευτέρα & Τρίτη: Κλειστά
  • Τετάρτη: 09:00 – 13:00 & 18:00 – 20:30
  • Πέμπτη: 09:00 – 13:00 & 18:00 – 20:30
  • Παρασκευή: 09:00 – 13:00
Διαφήμιση
Διαφήμιση