HomeHL-LifestyleΣυντετριμμένος ο Γκάρι Ολντμαν από το χαμό προσώπου που υπεραγαπούσε

Συντετριμμένος ο Γκάρι Ολντμαν από το χαμό προσώπου που υπεραγαπούσε

«Έφυγε» η μητέρα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H μητέρα του Γκάρι Όλντμαν, η 98χρονη Καθλίν Όλντμαν, έφυγε από τη ζωή τρεις μήνες αφότου είδε τον γιο της να βραβεύεται με το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού για τον ρόλο του στην «Πιο Σκοτεινή Ώρα».

Μία δήλωση που δημοσίευσαν την Πέμπτη ο 60χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του Τζιζέλ Σμιτ στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωνε τον θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας που ο Γκάρι Όλντμαν υπεραγαπούσε.

Η ανακοίνωση αναφερόταν στην Καθλίν Όλντμαν ως «Κέι» και την χαρακτήριζε ως μια γυναίκα χαρισματική και γεμάτη χιούμορ, που έκανε τα αγαπημένα της πρόσωπα να χαμογελούν με τα έξυπνα αστεία της μέχρι το τέλος της ζωής της. «Για την οικογένεια και τους φίλους της ήταν πάντα μια πηγή ζεστασιάς, έμπνευσης, χαράς, υποστήριξης και θα λείψει πολύ σε όλους», συμπλήρωνε η ανακοίνωση.

«Ήμασταν πολύ τυχεροί που την είχαμε στη ζωή μας και που μας δόθηκε ο χρόνος για να την αποχαιρετίσουμε. Οι περασμένες μέρες ήταν γεμάτες θλίψη αλλά και αγάπη, ένας εορτασμός για μια πλήρη ζωή. Τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν μας αφήνουν ποτέ όσο κρατάμε την ανάμνησή τους μέσα μας. Η Κέι άγγιξε τόσα άτομα, που θα μείνει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά μας», ανάφερε ακόμη το ζεύγος Όλντμαν.

Τον Μάρτιο, στην απονομή των βραβείων Όσκαρ, ο Γκάρι Όλντμαν αφιέρωσε το χρυσό αγαλματάκι που κέρδισε υποδυόμενος των Τσώρτσιλ, σε έναν ρόλο ζωής, στη μητέρα του.

Στην φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία αποδοχής του, ο 60χρονος ηθοποιός είπε για την πολυαγαπημένη του μητέρα: «Είναι πιο μεγάλη από τα Όσκαρ. Σύντομα θα κλείσει τα 99 και σήμερα μας βλέπει από την άνεση του καναπέ της. Έχω να πω στη μητέρα μου ότι την ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή της. Βάλε το νερό να βράζει, μαμά, σου φέρνω σπίτι το Όσκαρ»,

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση