Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Ηρακλείου μία ακόμα εξαφάνιση σήμανε συναγερμό στο λιμενικό σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα ίχνη μίας τουρίστριας χάθηκαν την ώρα που έκανε το μπάνιο της στην παραλία του Αδελιανού Κάμπου στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για μία 55χρονη Ρωσίδα που τις τελευταίες ημέρες κάνει διακοπές μαζί με τον σύζυγο και την κόρη της σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Η 55χρονη χθες στις 3 το μεσημέρι βρισκόταν με την οικογένειά της στην πισίνα του ξενοδοχείου ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία να κάνει μία βουτιά στην θάλασσα.

Πήρε ένα στρώμα από την πισίνα και κατέβηκε στην παραλία με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι πέντε λεπτά αργότερα χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι συγγενείς της άρχισαν να την ψάχνουν χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Στις 8 το βράδυ η κόρη της ενημέρωσε τον υπάλληλο του ξενοδοχείου ο οποίος με την σειρά του ειδοποίησε τις αρχές.

«Αμέσως στήσαμε επιχείρηση για τον εντοπισμό της 55χρονης. Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι έως και έξι μποφόρ με δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο υποδιοικητής του λιμεναρχείου Ρεθύμνου, Κυριάκος Παττακός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν σκάφη του λιμενικού Ρεθύμνου και Χανίων, τζετ σκι και θαλάσσια μέσα αναψυχής καθώς και ιδιώτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση