Μια νέα τραγωδία με αυτοκτονία ενός νέου που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία συγκλονίζει. Ο 22χρονος οπλίτης Ε.Τ. με καταγωγή από το Ηράκλειο,  αυτοκτόνησε το πρωί της Τετάρτης ενώ φυλούσε σκοπιά στο νησί της Ρω.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα στοιχεία για τη δραματική αυτοκτονία του νεαρού φαντάρου, ούτε και έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν τον 22χρονο στο απονεννοημένο διάβημα.

Ο στρατιώτης είχε παρουσιαστεί με την 2018 Β/ ΕΣΣΟ και είχε τοποθετηθεί στο Καστελόριζο, όπου υπηρετούσε τους τελευταίους τρεισήμιση μήνες. Σήμερα το πρωί εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο φυλάκιο της Ρω. Περίπου στις 08:40 έστρεψε το τυφέκιό του στο κεάλι και αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

«Θανάσιμος Τραυματισμός Οπλίτη Θητείας του Στρατού Ξηράς

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω, και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωσης».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση