HomeΕΛΛΑΔΑΟργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας καταγγέλλει ο Κοτζιάς

Οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας καταγγέλλει ο Κοτζιάς

Η ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών στο Twitter

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για «οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας» που βρίσκεται σε εξέλιξη κάνει λόγο με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

«Οργανωμένο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας σε εξέλιξη με τα λεφτά ολιγαρχών και τρίτων παραγόντων. Κάποιοι έχουν σε τέτοια σχέδια μεγάλη παράδοση», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοτζιάς.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος έκανε λόγο για εν εξελίξει σχέδιο της ΝΔ που αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης μέσω του Μακεδονικού ζητήματος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν εκπονήσει σχέδιο με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση πριν την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια την 21η Αυγούστου 2018. Μάλιστα τόνισε ότι για το λόγο αυτό πιέζονται οι βουλευτές των ΑΝΕΛ με διάφορες απειλές και τραμπουκισμούς, παρά το γεγονός ότι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα καταψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών. Παράλληλα, προανήγγειλε ακόμη ότι «η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί και θα βγει η κουκούλα» από όσους απειλούν βουλευτές με μηνύματα και άλλων ειδών τραμπουκισμούς εναντίον τους.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση