HomeHL-9Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη

Ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη

Την ερχόμενη Παρασκευή το πρώτο δρομολόγιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δύο νέα δρομολόγια συνδέει από τις 29 Ιουνίου τη Θεσσαλονίκη, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη η ακτοπλοϊκή εταιρεία «Seajets».

Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στις 17.00, το πλήρως ανανεωμένο επιβατηγό οχηματαγωγό «Aqua Blue», χωρητικότητας 1.000 ατόμων και 300 οχημάτων, βάζει πλώρη από Θεσσαλονίκη προς Σκιάθο και Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, με τελικό προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το ίδιο πλοίο θα αναχωρεί στις 21.30 από το Ηράκλειο για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, η εταιρεία προσφέρει και έκπτωση 30%, όταν το εισιτήριο εκδίδεται μετ’ επιστροφής (round trip).

Από τις 9 Ιουλίου η «Seajets», επίσης με το «Aqua Blue», θα εκτελεί δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σποράδες, και συγκεκριμένα για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, κάθε Δευτέρα στις 08.00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15.45, από Σκόπελο στις 16.45 κι από Σκιάθο στις 17.30.

Naftempiriki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση