HomeHL-GreeceΠόλεμος διαρροών μεταξύ Στουρνάρα και Μαξίμου

Πόλεμος διαρροών μεταξύ Στουρνάρα και Μαξίμου

Στο επίκεντρο τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με διαρροή στη… διαρροή, κύκλων του κ. Γιάννη Στουρνάρα απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στην προαναγγελία τοποθέτησης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για τα αποτελέσματα του Eurogroup!

«Η τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα στις 2 ή τις 32 Ιουλίου παρέλκει. Τον έχουν προλάβει ευρωπαϊκοί θεσμοί, κυβερνήσεις, διεθνούς κύρους αναλυτές, ο παγκόσμιος Τύπος και η πραγματικότητα. Ας κάνει τουλάχιστον τη χάρη στον εαυτό του να μην εκτίθεται. Ούτως ή άλλως, ό,τι και αν πει δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Όπως δεν είχε καμία σημασία η πρόταση που έκανε για πιστοληπτική γραμμή, προκειμένου να δικαιώσει τον εαυτό του και την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου που υπηρέτησε» ανέφεραν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, κύκλοι του Γιάννη Στουρνάρα ανέφεραν πως «ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα απαντήσει θεσμικά και σοβαρά και όχι με διαρροές στις 2 Ιουλίου όταν θα δημοσιοποιηθεί η έκθεση της ΤτΕ για τις εξελίξεις στην οικονομία και θα την πάρει στα χέρια του και ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης»!

Το «γαϊτανάκι» των διαρροών είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί όταν κυβερνητικά στελέχη ζητούσαν να τοποθετηθεί ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συμφωνία στο Eurogroup ενώ το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ζήτησε να μάθει τι λέει ο διοικητής της ΤτΕ για την απόφαση.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση