HomeHL-9Μάταλα: Κλείνει σήμερα η «αυλαία» με… Αρβανιτάκη

Μάταλα: Κλείνει σήμερα η «αυλαία» με… Αρβανιτάκη

Κοσμοσυρροή για Σαββόπουλο και Παπακωνσταντίνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για 7η συνεχή χρονιά συνεχίζεται με επιτυχία το φεστιβάλ – θεσμός που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στα Μάταλα.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας απ’ όλον τον κόσμο συγκεντρώνονται στην θρυλική παραλία των Ματάλων προκειμένου να απολαύσουν μοναδικές μουσικές συναυλίες για τρεις ημέρες.

Η αυλαία… άνοιξε προχθές με απόλυτη επιτυχία με χιλιάδες κόσμου να παρακολουθούν καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Η αρχή έγινε με τους Διονύση Σαββόπουλο, το συγκρότημα «Κίτρινα Ποδήλατα» καθώς και την Ματούλα Ζαμάνη δίνοντας το στίγμα του φετινού τριήμερου φεστιβάλ.

Την δεύτερη ημέρα το φεστιβάλ των Ματάλων είχε μία ροκ… χροιά καθώς στο stage ανέβηκε ο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και τρία ροκ συγκροτήματα (“Νο Quarter”, “15 50” και “Thundrestruck”).

Με… Αρβανιτάκη κλείνει η αυλαία του φεστιβάλ

Σήμερα είναι η τρίτη και η τελευταία ημέρα του φεστιβάλ και στο stage των Ματάλων θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις.

Στις 7 το απόγευμα αρχίζει το φεστιβάλ με τους “2002 GR”, μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες της ελληνικής σκηνής, που “πάντρεψε” ιδανικά την ποπ με το ροκ, χαρίζοντάς μας αξέχαστες επιτυχίες, όπως “Τι να σου προσφέρω”, “Άννα”, “Μαγική αυλή”, “Δεν είσαι έρωτας”, “Ο σιδερένιος άνθρωπος”, “Ίσως να ’ναι αύριο αργά”, “Είπες πως” και τόσες άλλες.

Θα ακολουθήσει στις 9 το βράδυ η μοναδική Ελευθερία Αρβανιτάκη. Τριάντα και πλέον χρόνια γεμάτα τραγούδια, ταξίδια σε όλες τις γωνιές της χώρας μας, αλλά και στις πέντε ηπείρους, κυριολεκτικά, σε μουσικά φεστιβάλ και ιστορικούς χώρους της μουσικής, συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες, εμβληματικές παραστάσεις που γίνανε πολύτιμα live albums, χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις και τελικά σπουδαία τραγούδια που έχουν νικήσει τον χρόνο και έχουν συντροφεύσει τα γλέντια και τις λύπες μας, τις παρέες αλλά και τις πιο δικές μας στιγμές…

Η παράσταση “Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ”, μετά τα απανωτά sold out και την παράσταση των… παραστάσεων στην Αθήνα, αλλά και στην Κύπρο, ταξιδεύει στην Κρήτη για μια μοναδική εμφάνιση στα Μάταλα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη υπόσχεται μια χορταστική συναυλία γεμάτη από τα “κλασικά”, μεγάλα της τραγούδια, αλλά και με τα δύο καινούργια τραγούδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από το προσωπικό της label rEAct στην Panik Records: το ατμοσφαιρικό τραγούδι “Αν ξημέρωνε” αλλά και το τραγούδι “Την ίδια στιγμή να ζούμε”, για το οποίο η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπράττει με το γκρουπ των “ΤΑΚΙΜ”.

Η τρίτη μέρα του φεστιβάλ κλείνει στις 11 το βράδυ με τους “Coretheband”, ένα πολυβραβευμένο alt-pop/rock σχήμα από τα Χανιά. Η μουσική τους έχει αναπαραχθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημίσεις στα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας, καθώς και στο ITV της Αγγλίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση