HomeHL-LifestyleΓάμος στο… Game of Thrones

Γάμος στο… Game of Thrones

Παντρεύτηκαν στην Σκωτία ο Τζον Σνόου και η Ίνγκριντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η ηθοποιός Ρόζι Λέσλι και ο Κιτ Χάρινγκτον, οι οποίοι έγιναν γνωστοί και αγαπητοί από το Game of Thrones.

Ο Τζον Σνόου και η Ινγκριντ παντρεύτηκαν στο κάστρο Γουάρντχιλ στην Σκωτία και συγκεκριμένα σε μία τεράστια ιδιοκτησία που ανήκει στην οικογένεια της Ρόουζ τα τελευταία 900 χρόνια.

snooy-ingrint4

Η νύφη εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό με δαντέλα και στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά ενώ την συνόδευε ο πατέρα της.

Από την άλλη, ο Τζον Σνοου προτίμησε να εμφανιστεί με ένα παραδοσιακό κουστούμι, ενώ δεν «αποχωρίστηκε» ούτε την γενειάδα του, ούτε τα μαλλιά του όπως όλοι περίμεναν.

snooy-ingrint1

Να σημειωθεί πως η Ρόζι Λέσλι προέρχεται από πλούσια οικογένεια,καθώς ο πατέρας της διαθέτει πολλά κάστρα στην Σκωτία.

Ο γάμος πάντως έγινε σε κλειστό κύκλο και συγκεκριμένα ενώπιον 80 καλεσμένων, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, η δεξίωση θα είναι πιο «ανοιχτή», καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να καλέσει εκεί πολλούς από τους σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς του Game of Thrones.

snooy-ingrint2

Αλλωστε, το κάστρο που ανήκει στην οικογένεια της νύφης διαθέτει πολλά δωμάτια για να φιλοξενήσει καλεσμένους.

Η γνωριμία τους έγινε το 2012 και αν και η Λέσλι εγκατέλειψε το σόου δυο χρόνια αργότερα, οι δυο τους έγιναν αχώριστοι.

snooy-ingrint3

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε την σχέση τους 4 χρόνια αργότερα στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων Olivier, όπου εμφανίστηκαν μαζί και φιλήθηκαν κιόλας μπροστά στις κάμερες.

Ο αρραβώνας ήρθε τον Ιούλιο του 2017, ενώ το ζευγάρι λίγους μήνες πριν έκανε διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Σαντορίνη.

snooy-ingrint5

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση