HomeHL-9Πρόλαβε τη δεξίωση στα εγκαίνια του ΚΤΕΛ ο Χρίστος Σπίρτζης

Πρόλαβε τη δεξίωση στα εγκαίνια του ΚΤΕΛ ο Χρίστος Σπίρτζης

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έφτασε στο Ηράκλειο - Πως διαμορφώνεται το διήμερο πρόγραμμά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να μη έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων όπως είχε υποσχεθεί στη διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου ο υπουργός Υποδομών Χρίστος Σπίρτζης, λόγω των υποχρεώσεων του στην Αθήνα μετά τη συμφωνία του Eurogroup και την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ζάππειο Μέγαρο, ωστόσο πρόλαβε τη δεξίωση στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του κεντρικού σταθμού των υπεραστικών λεωφορείων!

Ο υπουργός Υποδομών, όπως είχε γράψει ήδη από χθες το cretapost, έφτασε στο Ηράκλειο λίγο πριν τα μεσάνυχτα με την τελευταία προγραμματισμένη πτήση Αθήνα – Ηράκλειο και από το αεροδρόμιο κατευθείαν μετέβη στο κτίριο «Αθηνά» όπου βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η πανηγυρική δεξίωση που είχε διοργανωθεί για τα εγκαίνια. Μάλιστα, αμέσως μετά την άφιξή του στον χώρο ανέβηκε στο βήμα απευθύνοντας μεταμεσονύχτιο χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και βράβευσή του.

Το γλέντι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Βασίλη Σκουλά, χάπενινγκ και πυροτεχνήματα, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων αλλά και πλήθους κόσμου που ήθελε να δει από κοντά τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του σταθμού.

spirtzhs-ktel

Στη συνέχεια ο κ. Σπίρτζης μετέβη στο κατάλυμα του για ξεκούραση ενώ σήμερα και αύριο θα ακολουθήσει διαμορφωμένο πρόγραμμα.  Σύμφωνα με το νεότερο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών, θα έχει συνάντηση στη μία μετά το μεσημέρι με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τους αντιπεριφερειάρχες, δημάρχους του νησιού και στελέχη της αυτοδιοίκησης με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το φλέγον ζήτημα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και τα έργα υποδομών στο νησί.

Την Κυριακή 24 Ιουνίου, ο υπουργός Υποδομών θα επισκεφθεί το οδικό έργο Αγίας Βαρβάρα – Απομαρμά στις 10:00 το πρωί προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση