HomeHL-LifestyleΟι… αβάστακτες θυσίες της Μέγκαν Μαρκλ όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό

Οι… αβάστακτες θυσίες της Μέγκαν Μαρκλ όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό

H Δούκισσα του Σάσεξ μαθαίνει για τους περιορισμούς της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχείς θυσίες πρέπει να κάνει η Δούκισσα του Σάσεξ, που θα μπορούσε άνετα να τραγουδά τον στίχο «δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες».

Μέχρι στιγμής, η Μέγκαν Μαρκλ έχει διαγράψει τους λογαριασμούς της στα social media, είναι αναγκασμένη να φορά πάντα καλσόν στις δημόσιες εμφανίσεις της, ακόμη κι αν έχει καύσωνα, βάφει τα νύχια της μόνο σε ουδέτερα χρώματα και έχει σταματήσει, λόγω απαγόρευσης, να υπογράφει αυτόγραφα.

Πέραν όλων αυτών, η Δούκισα του Σάσεξ θα πρέπει να υποστεί και περιορισμούς για την ασφάλειά της όταν βρίσκεται στο εξωτερικό, ενόψει και του πρώτου της ταξιδιού με τον πρίγκιπα Χάρι το φθινόπωρο.

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως και κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας, απαγορεύεται να τρώνε συγκεκριμένα φαγητά όταν γευματίζουν στο εξωτερικό, για λόγους ασφαλείας. Πρώτα απ’ όλα, απαγορεύονται τα οστρακοειδή, για το φόβο δηλητηρίασης.

Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγει να τρώει μη καλοψημένα κρέατα, όπως και να πίνει πόσιμο νερό βρύσης.

Βέβαια, οι συγκεκριμένοι κανόνες μάλλον δεν είναι δύσκολοι για την Μέγκαν Μαρκλ, που συνήθως ακολουθεί ένα vegan τρόπο ζωής. Όμως ίσως της φανεί δυσκολότερο να εγκαταλείψει το κρεμμύδι και το σκόρδο, όχι για λόγους ασφάλειας αυτή τη φορά, αλλά για λόγους ευγένειας προς όσους συναντά.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση