HomeΚΡΗΤΗΤέλος στο… θρίλερ: Βρέθηκε το πτώμα του κτηνοτρόφου

Τέλος στο… θρίλερ: Βρέθηκε το πτώμα του κτηνοτρόφου

Ξέσπασαν οι συγγενείς του 70χρονου μόλις είδαν τα αδέρφια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στο… θρίλερ με την εξαφάνιση του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη καθώς χθες βρέθηκε το πτώμα του άτυχου κτηνοτρόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας από τους κατηγορούμενους φαίνεται ότι υπέδειξε στις αρχές το σημείο όπου το είχαν θάψει.

Πρόκειται για ένα χωράφι που βρίσκεται στην περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά με τους αστυνομικούς να σκάβουν και να βρίσκουν τόσο την σορό του όσο και το όχημα του 70χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός της ημέρας η αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου για την συγκεκριμένη υπόθεση εντός της ημέρας.

Ξέσπασαν οι συγγενείς του 70χρονου μόλις είδαν τα αδέρφια

Παρουσία ισχυρής δύναμης οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Χανίων τα δύο αδέρφια (44 και 39 χρόνων) που κατηγορούνται για την δολοφονία του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη.

Στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του άτυχου κτηνοτρόφου που μόλις είδαν τους δύο κατηγορούμενους άρχισαν να ρίχνουν κατάρες σε βάρος τους και να φωνάζουν. Μάλιστα, επιχείρησαν και να τους επιτεθούν ωστόσο με την επέμβαση των αστυνομικών ηρέμισαν τα πνεύματα.

Αυτήν την ώρα τα δύο αδέρφια απολογούνται στον ανακριτή ενώ αμέσως μετά οι δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν αν κρίνονται προφυλακιστέοι ή όχι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς μετά από πολύμηνη έρευνα με τις αρχές να τους θεωρούν τους βασικούς υπόπτους για την δολοφονία του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου με τον οποίον ήταν συγχωριανοί και είχαν αρκετές διαφορές.

Οι δύο άνδρες φέρουν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για περιύβριση θανόντος ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιοι αρνούνται την κατηγορία και την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Η εξαφάνιση και το… θρίλερ

Η υπόθεση απασχόλησε για πρώτη φορά τις αρχές αλλά και την τοπική κοινωνία στις 7 Μαρτίου οπότε και ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης έφυγε από το σπίτι του στη Χώρα Σφακίων προκειμένου να πάει στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί η οικογένειά του. Έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη. Η οικογένειά του προχώρησε σε δήλωση της εξαφάνισής τους με τις αρχές να ξεκινούν τις έρευνες.

Από νωρίς οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία τα οποία φαίνεται ότι ενοχοποιούν τα δύο αδέρφια καθώς ευρήματα που σχετίζονται με τους ίδιους είχαν εντοπιστεί σε χώρο που άνηκε στον 70χρονο.

Αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άνδρες ως υπεύθυνους για την δολοφονία του 70χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση