Δύο αδέρφια κατηγορούνται για την δολοφονία που 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη από τα Χανιά τα οποία σήμερα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Πρόκειται για έναν 44χρονο και έναν 39χρονο που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς μετά από πολύμηνη έρευνα με τις αρχές να τους θεωρούν τους βασικούς υπόπτους για την δολοφονία του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου με τον οποίον ήταν συγχωριανοί και είχαν αρκετές διαφορές.

Οι δύο άνδρες φέρουν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και για περιύβριση θανόντος ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιοι αρνούνται την κατηγορία και την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Η εξαφάνιση και το… θρίλερ

Η υπόθεση απασχόλησε για πρώτη φορά τις αρχές αλλά και την τοπική κοινωνία στις 7 Μαρτίου οπότε και ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης έφυγε από το σπίτι του στη Χώρα Σφακίων προκειμένου να πάει στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί η οικογένειά του. Έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη. Η οικογένειά του προχώρησε σε δήλωση της εξαφάνισής τους με τις αρχές να ξεκινούν τις έρευνες.

Από νωρίς οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία τα οποία φαίνεται ότι ενοχοποιούν τα δύο αδέρφια καθώς ευρήματα που σχετίζονται με τους ίδιους είχαν εντοπιστεί σε χώρο που άνηκε στον 70χρονο.

Αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άνδρες ως υπεύθυνους για την δολοφονία του 70χρονου.

Ωστόσο, μεγάλο μυστήριο παραμένει το γεγονός πως το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου δεν έχει ακόμα βρεθεί, ούτε έχει υποδειχθεί από κανέναν το σημείο όπου εγκαταλείφθηκε ή θάφτηκε το πτώμα του κτηνοτρόφου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση